Hoe nieuwe wetten crypto -financiering helpen

Ondanks de hype toont een onderzoek van het Pew Research Center aan dat slechts ongeveer 16% van de Amerikaanse volwassenen ooit een crypto -activum heeft gebruikt of verhandeld. Hoewel de markt nog jong is, is het de moeite waard om te kijken hoe een wet de industrie kan helpen.

Hoewel sommigen misschien beweren dat crypto een bevlieging is, zijn anderen ervan overtuigd dat deze technologie de toekomst van bankieren is. Ze beweren dat het veilige investeringen kan bieden en financiële inclusie kan vergemakkelijken. Er zijn echter nog steeds een aantal onbeantwoorde vragen over de digitale valuta.

Een probleem is of de blockchain veilig genoeg is om te voldoen aan de normen van traditioneel bankieren beste boekhoudprogrammas. Sommigen beweren dat het veiliger is dan traditionele betalingssystemen, maar anderen twijfelen aan het vermogen om aan de eisen van een snelgroeiende financiële sector te voldoen.

In de Verenigde Staten zijn crypto -activa niet goed gereguleerd. Overheidsfunctionarissen hebben echter belangstelling getoond bij het vaststellen van nieuwe voorschriften.

Een andere zorg is dat beleggers vaak niet de risico’s begrijpen die verband houden met beleggen in crypto. Sommige crypto -activa, zoals Bitcoin, ervaren extreme volatiliteit. Dit kan ertoe leiden dat beleggers risico’s nemen die ze anders misschien niet overwegen.

Als gevolg hiervan kunnen velen zelfs geen onderscheid maken tussen crypto en conventionele investeringen. De financiële sector begint kennis te nemen van het potentieel van de crypto-financieringssector.

Een paar voorbeelden hiervan zijn PayPal, waarmee gebruikers crypto op hun platform kunnen kopen en verkopen. Bovendien werkt MasterCard MA samen met crypto -platforms.